?>

Topp 4 accessoarer och smycken för herrar

Vem vill inte se fin ut? För inte så länge sedan var lyx som accessoarer och smycken något som inte alla män hade råd med. Numera är dessa saker billigare än aldrig förr och lättillgängliga för alla. Naturligtvis kan du fortfarande hitta en dyr guldring eller Rolexklocka även om det inte är nödvändigt med tanke på dagens trend. Trenden idag är att försöka skilja sig från mängden genom unika inslag av varumärken och produkter. Du kan därför vara mycket kreativ och tänka utanför boxen när du pryder dig med accessoarer och smycken.

Ett tips är att komma ihåg vikten av kvalitet när du handlar, framförallt om du siktar högt. Vill du höja dig till toppen med accessoarer och smycken bör du därför handla för herr från Kenzo. Du hittar ett brett och högkvalitativt utbud hos Johnells som är en av Sveriges äldsta och bästa kedjor för högkvalitativa märkeskläder. Härnäst presenteras topp fyra saker inom accessoarer och smycken för att optimera din stil, vilka är följande:

  • En matchande klocka.
  • Oemotståndliga solglasögon.
  • Sofistikerat halsband.
  • Attraktiva armband.

Fortsätt läsa för att se närmare på dessa tillskott till din stil!

Topp 4 accessoarer och smycken

1. En matchande klocka. De flesta bär en klocka på sig och är ett viktigt sätt att definiera din stil och klass. Naturligtvis används klockor inte bara för att hålla koll på tiden utan för att visa att du värdesätter din dyrbara tid och detaljer. Med en snygg och ren klocka som matchar ditt bälte förmedlar du en hög standard.

2. Oemotståndliga solglasögon. Solglasögon gör dig självsäker och oemotståndlig på nolltid. Det inger vibbar av mysterium och väcker viss uppmärksamhet. Dra nytta av tillfället att bära häftiga solglasögon när det är soligt ute.

3. Sofistikerat halsband. Du bör överväga ett enkelt och sofistikerat halsband då det kan göra stor förändring. Undvik dock halsband som sticker ut för mycket. Så länge du gör det rätt kan smycken som halsband och örhängen fungera som perfekta detaljer till din stil. Det ger dig mer personlighet och kan ge dig en djärv och självsäker utstrålning.

4. Attraktiva armband. Den senaste tiden har armband blivit en av de mest eftertraktade accessoarerna för män. De är oerhört populära i modevärlden för herrar, framförallt läderband har blivit mycket populära. Armband förhöjer därför din stil och förmedlar ett stilmedvetet intryck. Det är utan tvekan en mångsidig och sensuell accessoar som passar till såväl avslappnade som formella sammanhang. På samma sätt som en klocka är armbandet bäst att använda för att matcha smycken och övriga accessoarer. En fördel mot klockor är däremot att du kan du kombinera flera armband för att skapa en elegantare uppsättning.