?>

Matcha smycken med jackor för barn

Det är inte alltid helt enkelt att hitta jackor för barn, särskilt inte när modet förändras som det gör. Att dessutom hitta en jacka som matchar med sitt barns smycken kan vara ännu svårare. Nedan listas därför några tips och tricks för att hitta en jacka som matchar dina barns smycken.

Att tänka på när man köper jackor till sina barn

Den perfekta jackan är oftast en jacka som man kan använda i flera olika vädertemperaturer, både när det är lite kallare och lite varmare. Investerar man i jackor för barn i bättre kvalité så håller de oftast värmen bättre än billigare jackor. Till exempel kan en jacka från Peak Performance, Light Hood, vara ett bra val av jacka då denna är varm samtidigt som den inte ser för stor ut, vilket gör att barnet kan bära jackan på våren också. Många gånger vill barnen inte bära för stora och otympliga jackor utan går då hellre utan. Därför kan en jacka såsom denna vara väldigt bra så man ser till att ens barn inte fryser. Denna typ av jacka, den så kallade puffer-jackan, är även väldigt modern.

Matcha smycken med jackor

Något som verkligen kan ta ditt barns nya jacka till nästa nivå är att matcha den med ett par smycken. Exempelvis kan ett par hängande örhängen i färgglada färger vara väldigt snygga till en jeansjacka från Levis. Eller varför inte ett par större pärlörhängen om du väljer att köpa puffer-jackan från Peak Performance. En jacka i neutralare färger är oftast enklare att köpa smycken till än om du köper en färgglad jacka. Om ditt barn köper exempelvis en brun parka jacket från Young Gina så kan det vara snyggt att köpa till ett par glittrande örhängen till denna.

Oavsett vilka smycken ditt barn har hemma är det en bra investering att matcha dessa med en jacka i bra kvalité som håller längre.