?>

Så försäkrar du bäst dina smycken

När man köper ett dyrbart smycke, t.ex. en förlovningsring eller ett smycke med diamanter, är det viktigt att se till att smycket är försäkrat. Smycken av dyrare slag har vanligtvis givits vid en mycket känslosam tidpunkt i livet eller av en mycket speciell person och självklart vill man kunna bära och visa upp sin dyrbarhet, samtidigt som man känner sig helt trygg. Idag finns det många bra smyckesförsäkringar som är anpassade för att skydda från skada eller förlust av smycket. Man kan själv välja om man enbart vill försäkra ett smycke eller om man vill försäkra en större samling. Ser du till att välja rätt företag är det inte ovanligt att du slipper krav på säkerhet för att försäkringen ska gälla, t.ex. säkerhet som ditt hem.

Undvik tråkiga situationer och försäkra rätt!

Under 2016 råkade en mor och dotter ut för en mycket tragisk händelse där städerskan stal smycken i form av armband och lyckopengar. Att släppa in en okänd person i sitt hem kan kännas väldigt svårt och värre blir det när det inte går som man tänkt sig. De allra flesta och professionella städfirmor har försäkring för sina kunder, men som ägare av smyckena behöver man själv ta ett ansvar. Tjuvaktiga fingrar ska självklart inte förekomma i servicebranschen, däremot kan det vara mycket svårt för ett företag att genomskåda detta innan det är för sent. Genom att försäkra dina smycken och dyrbarheter behöver du aldrig känna dig otrygg. En gammal ring som gått i arv kan vara känslomässigt svår att förlora och troligtvis oersättningsbar, däremot kan det kännas skönt att veta att värdet på ringen ligger tryggt och säkert.

Finansiera dina smycken med smslån

Det är inte alla människor som har en ekonomi som tillåter dyra inköp av smycken. Sanningen är att de allra flesta skulle behöva hjälp med finansiering vid denna typ av köp. Smycken kan kosta väldigt mycket pengar och är det tal om en förlovning kanske man vill slippa känslan av att behöva snåla. Med hjälp av trygga smslån online kan du ansöka om ett lån för de smycken du önskar köpa. Smslån är precis detsamma som snabblån och betyder att man får låna en lägre summa med snabb återbetalningstid. Lånesumman kan variera väldigt kraftigt beroende på bank, men oftast brukar det finnas en maxgräns på 15.000-25.0000. Även återbetalningstiden kan skilja sig åt, men det vanligaste är en maxtid på 90 dagar. När du köper ett dyrbart smycke är det viktigt att försäkra detta, så du kan känna dig trygg med att bära det ute.